alla kategorier

Global marknad

Hem>Om Oss>Global marknad

Hemmamarknaden marknaden~~POS=HEADCOMP

               

Beyond är specialiserat på infusionshantering (infusionspump, sprutpump, etc.), sömnapnélösningar för andningsvård (CPAP, BPAP-enheter och mask), tandvårdsutrustning, medicinsk teknik, sjuksköterskeanropssystem, etc., som har globala tillämpningar i tusentals medicinska institutioner. Beyond har goda samarbetsrelationer med ett flertal sjukhus och experter. Med ett antal kontor och dotterbolag i olika provinser och kommuner och autonoma regioner som Zhengzhou, Nanjing och Chengdu, har Beyonds affärslinje global täckning i mer än 50 länder och regioner, vilket formar ett komplett försäljnings- och servicenätverk.

                       

Samtidigt utvecklar Beyond ett djupgående samarbete med Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, samt ett antal vetenskapliga forskningsinstitutioner och akademier. Dessutom tillämpar Beyond kliniska krav och spjutspetsmedicinsk teknik förkroppsligas av den medicinska behandlingen i Beyonds produktinnovation, som också har åtagit sig att främja utvecklingen av människors hälsa med bättre och mer värdefulla produkter och lösningar.

                       

Som Hunan Hi-tech Entrepreneurs har Beyond utvecklats och beviljats ​​nära 20 patent och upphovsrätten för 16 mjukvaruapplikationer, vilket är ett verkligt stöd för hållbar utveckling av företaget genom tillämpning i faktisk produktion, en förbättring av stabiliteten och tillförlitligheten hos teknologi och en förbättring av kärnkonkurrenskraften. 


Utomeuropeisk marknad

Under de senaste åren har Beyond utökat sin internationella räckvidd och formar globalt marknadsföringsnätverk med 3 fantastiska internationella marknadsföringsteam.

                       

Våra produkter är väl sålda för mer än 50 länder och regioner:

                       

Sydostasien: Thailand, Filippinerna, Malaysia

                       

Europa och Amerika: Tyskland, Storbritannien, USA, Kanada

                       

Övriga: Brasilien, Ryssland, Dubai, Indien

                       

Beyonds produkter och tjänster har fått erkännande och högt anseende bland massiva sjukvårdspersonal.

Heta kategorier

0
Förfrågningskorg
    Din förfrågan är tom