alla kategorier

Innovativ FoU

Hem>Om Oss>Innovativ FoU

Innovativ FoU


               

Sedan grundandet har Beyond upprätthållit en enorm investering i FoU, har samlat (etablerat) en grupp seniora mjukvaru- och hårdvaruingenjörer och mekatronikexperter, har byggt ett robust stort, pragmatiskt och effektivt FoU-team bestående av kända kliniska akademiker och konsulter. Med ett fantastiskt FoU-team och produktionsteknik främjar Beyond på ett omfattande sätt innovationsförmågan, möter noggrant de förändrade marknadskraven från omedelbara marknadsförändringar, reformer i takt med tidsförändringar och framsteg, för att tillhandahålla högpresterande produkter och professionella tjänster som drar fördel av produktion och teknik.

                       

Samtidigt utvecklar Beyond ett djupgående samarbete med Central South University, Changsha University of Science & Technology, Hunan University of Chinese Medicine, samt ett antal vetenskapliga forskningsinstitutioner och akademier. Dessutom tillämpar Beyond kliniska krav och spjutspetsmedicinsk teknik förkroppsligas av den medicinska behandlingen i Beyonds produktinnovation, som också har åtagit sig att främja utvecklingen av människors hälsa med bättre och mer värdefulla produkter och lösningar.

                       

Som Hunan Hi-tech Entrepreneurs har Beyond utvecklats och beviljats ​​nära 20 patent och upphovsrätten för 16 mjukvaruapplikationer, vilket är ett verkligt stöd för hållbar utveckling av företaget genom tillämpning i faktisk produktion, en förbättring av stabiliteten och tillförlitligheten hos teknologi och en förbättring av kärnkonkurrenskraften. 


Heta kategorier

0
Förfrågningskorg
    Din förfrågan är tom