alla kategorier

Nyheter

Hem>Nyheter

Högflödes näskanyl syrgasbehandling "Segling ut" för att möta marknadens efterfrågan

Tid: 2021-08-02 Träffar: 657

     Nyligen har epidemin i Sydostasien återhämtat sig snabbt och dess medicinska resurser är ständigt ansträngda. Enligt epidemidata som släpptes av Indonesiens nationella katastrofhjälpsbyrå den 27 juli, lade Indonesien till 45,203 2069 nya fall och 10,000 nya dödsfall, en ny topp sedan utbrottet i Indonesien. Malaysia, Thailand har mer än 27,6,260 XNUMX fall på en enda dag. Senast den XNUMX XNUMX XNUMX juli rapporterades nya bekräftade fall i Vietnam.WeChat Image_20210728173812

      Som ett ryggradsföretag i det utländska utbudet av anti-epidemitillbehör har BEYOND Medical visat Kinas styrka och levererat Kinas hopp till världen. Enligt den aktuella epidemidynamiken formulerade företagsledare snabbt riktlinjer, aktiverade omedelbart akuta arbetsplaner, ökade råvarulagret för syrgasbehandling med högt flöde av näskanyler och ordnade anställda vid produktionslinjen att arbeta övertid för produkter.Insatser, och samtidigt påskynda leveranshastigheten för att säkerställa att kundorder skickas smidigt inom 2-5 dagar, vilket prioriterar att garantera de akuta behoven i de svåra epidemiområdena i sydostasiatiska länder.

WeChat Image_20210728173918

     För närvarande har BYOND Medical tillhandahållit ett stort antal syrgasbehandlingar för näskanyler med högt flöde för sydostasiatiska länder inklusive Indonesien, Vietnam, Thailand, etc., som effektivt fyllde luckorna i medicinsk utrustning och fortsatte att förmedla "kinesisk kraft" för anti-epidemikrig i Sydostasien.


Föregående: BYOND Medical presenterade sina produkter på den 84:e China International Medical Equipment Fair

Nästa: New Arrivals|Hopefusion-serien av infusionssprutpumpar kommer ut på marknaden

Heta kategorier

0
Förfrågningskorg
    Din förfrågan är tom