alla kategorier

Nyheter

Hem>Nyheter

"Djupt plöjande" Turkiet - tusentals miles av hjälp för att bekämpa epidemin tillsammans

Tid: 2021-12-07 Träffar: 501

     Republiken Turkiet (turkiska: Türkiye Cumhuriyeti; engelska: Republiken Turkiet), kallad Turkiet, är ett land som grenslar Europa och Asien. Det gränsar till Svarta havet i norr, Medelhavet i söder, Syrien och Irak i sydost och Egeiska havet i väster. , gränsar till Grekland och Bulgarien och gränsar till Georgien, Armenien, Azerbajdzjan och Iran i öster. Turkiets geografiska läge och geopolitiska strategiska betydelse är oerhört viktiga, och det är vägskälet som förbinder Europa och Asien.

kalkon

    Det nya kronviruset fortsätter att spridas och epidemisituationen i många länder är fortfarande inte optimistisk. Nyligen har den turkiska epidemin en trend av återhämtning. Som presstid: Turkiet har lagt till 23,496 24 fall under de senaste 6,435,773 timmarna i kampen mot den nya kronepidemin. Sedan epidemins början har totalt 57,283 XNUMX XNUMX fall bekräftats och det totala antalet dödsfall har varit XNUMX XNUMX.

三代泵在土耳其高端使用的装机场景_副本

    Sunfusion-serien infusionspump Semi-2|Erch-6|Anim-8 

Scenarier som används i exklusiva klubbar i Turkiet

   UTOM Medical har åtagit sig att fördjupa den turkiska marknaden och har vunnit enhälligt beröm från lokala distributörer och sjukhus för sin utmärkta produktkvalitet och goda användarrykte. Påverkad av epidemin råder det en allvarlig brist på anti-epidemimaterial i Turkiet. Lokala distributörer beställde snabbt ett stort antal material från vårt företag. Efter att ha tagit emot beställningen aktiverade vårt företag omedelbart akutarbetsplanen, ökade råvarulagret av icke-invasiva ventilatorer och andningsmasker, och ordnade produktionslinjeanställda arbetar övertid för att producera, och gör allt för att säkerställa att epidemin förebyggande och kontroll material garanteras för att säkerställa snabb leverans av beställningar.

微 信 图片 _20211207151549_ 副本

      Idag har världen länge varit en global by, och ödet för människorna i alla länder är nära besläktat. Inför epidemin måste vi enas. Biyang Medical har alltid hållit fast vid uppdraget att "använda vetenskap och teknik för att eskortera människors hälsa", och bidrar till den globala kampen mot "epidemin" så långt det är möjligt.


Föregående: Sök innovation och framsteg, Beyond ligger i framkant

Nästa: Byond Medical hjälper centralasiatiska länder att bekämpa epidemin

Heta kategorier

0
Förfrågningskorg
    Din förfrågan är tom