alla kategorier

Kvalitetsåtagande

Hem>Om Oss>Kvalitetsåtagande

Kvalitetsåtagande

Fokuserat på produktkvalitet och inriktat på kundens krav, har Beyond etablerat ett sundt kvalitetsledningssystem som genomför kvalitetstrilogin med planering, kontroll och förbättring. Beyond håller sig till sanning, spetskompetens och framsteg baserat på avancerad produktionsutrustning och stark teknisk kraft, med strikt produktionsstyrning och kvalitetskontroll som garanti.

Beyond har standardproduktionsverkstaden på nationell nivå: visualiserade och standardiserade produktionsledningsprocesser uppnås med intelligenta hanteringsmetoder; Produkter väljs ut efter en rigorös utvärderingsprocess från råmaterial till förpackning, vilket säkerställer kontrollstandarder och spårbarhet genom hela processen från material, process och färdiga produkter; Leveransgraden i tid för material från baser överstiger 1%, och graden av elektronisk kvalitetskontroll når 95%.

Beyond äger ett nationellt ledande testlaboratorium och uppfyller absolut kraven på material och produktprestanda, vilket säkerställer säkerheten och tillförlitligheten för kliniska tillämpningar i olika miljöer.


Certifikat

Beyond är certifierad med ISO9001, ISO13485, CE, ISO14001, OHSAS18001, nationell GB/T29490-2013 och Grade-III of Work Safety Standardization.

Heta kategorier

0
Förfrågningskorg
    Din förfrågan är tom